Kontakt:
Hvis du har noget positivt at sige mig eller hjælpe med, skal du benytte denne mailadresse: blommeniaegget@gmail.com

Hvis du har negativ kritik, hatemails og fuckfingre skal du benytte denne mailadresse: deforbudteord@gmail.com

Det er dit ansvar at skelne! Vid at jeg nok desværre ikke svarer på ret meget. Men jeg læser det, der kommer og siger af hjertet tak. Se på www.deforbudteord.dk om du kan hjælpe med noget. Der skal bl.a. opstartes en græsrodsbevægelse / forening kaldet TIPTOP.

Mangler du indre hjælp, så klarer du dig rigtig godt med disse hjemmesiders sukker på skeen. Det er ment til at være sådan! Den nye dværgplanet Makemake har talt og virker således: vær ærlig, stå i dig selv også selvom alle mener, du er tosset. Nanny has changed...

Den nye dværgplanet Eris skal du lige huske på virker gennem: Kreativt Kaos, men for det højeste gode!!! Den oplysning kan dæmpe dit gemyt på www.deforbudteord.dk. Brug din egen indre guid. Giv aldrig tabt. Følg dokumenternes datering fra A til Z, hvis du vil gå hardcore ind i løftet og derved selv via tekster og lydfiler blive en af dem, der leder mere lys ind i Danmark! Det er et fælles, sejt træk, men det nytter! Og jajajah, ska' nok få lavet en bedre læseoversigt en dag!